Ukens utfordring – kjøttfri mandag

Matbloggsentralens utfordring denne uken har vært vegetariske middagsretter. Jeg har deltatt med min greske boureki som jeg fikk oppskrift på av en gresk kokk en gang. Og jeg setter utrolig pris på en stemme fra akkurat deg som leser dette. Da klikker du på linken i begynnelsen av innlegget mitt og leter deg fram til bidrag nr 21. Klikk på *vote under bildet – og *poff* så har du stemt på meg!

Denne retten er bare helt fantastisk, og jeg kunne spist den en gang i uken. Men siden mann og sønn har en stor aversjon mot squash, blir den laget alt for sjelden. Prøv den da vel. Den er veldig enkel å lage, og passer seg selv et par timer i komfyren mens du koser deg med andre ting.

Og om du ikke har fått det med deg før, så finner du oppskriften her: Gresk boureki

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..