Kryddersamarbeid

Smakebiten skal fremover samarbeide med Krydderia.no. Dette er en nokså nystartet nettbutikk som har fokusert på eksotiske krydder og tilsetninger. Litt te og snacks finnes også. Krydderia ble etablert i mai 2011 av to unge gründere. De tok med seg ideene fra ungdomsbedriften ut i praksis. Mer om dette kan du lese i artikkelen til Østlandets blad.

 

Min tanke nå er å teste ut krydderet i både gamle velkjente oppskrifter, men også i nye matretter. Jeg har også tanke for å lete opp litt historikk om bruk av de forskjellige rene kryddertypene. Og i disse dager venter jeg en forsendelse med litt forskjellig. Passende nå som julebaksten nærmer seg… 🙂 For den som følger med, dukker det kanskje også opp en give-away…

Så om du er på jakt etter eksotisk krydder er denne butikken verd et besøk. Handler du for over kr 300,- slipper du fraktkostnadene, og i tillegg har du krydder en god stund fremover. Klikk bare på logoen, så kommer du rett til nettbutikken.

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..