Krydder i posten

Som nevnt har jeg inngått et samarbeid med nettbutikken Krydderia.no.  Den første vareleveransen gikk imidlertid rett i retur. Varene var pakket løst i en plaspose, og med krydderpasta på glass kan det ikke gå godt. På postkontoret fikk jeg beskjed at pakken jeg skulle hente dessverre var ødelagt, og de anbefalte å sende den i retur. Postfunksjonæren gikk og hentet pakken, og man kunne kjenne på lukten at noe ikke stemte. Hun åpnet posen for å vise innholdet – krydderposene var innsauset i chilipasta. Posen gikk rett i retur og jeg sendte en klagemelding til Krydderia om at de måtte emballere varene bedre.

Jeg fikk en hyggelig beklagelse til svar og beskjed om at de skulle gi videre beskjed til dem som pakker varene. Og de skulle selvfølgelig sende meg nye varer.

Krydderpakke

Like før jul kom det hentemelding om ny pakke. Den var pakket likedan – i en plastpose… Denne gangen var imidlertid ingenting ødelagt. Poser med krydder og chilisaus på plastflaske tåler hardere medfart enn chilipasta på glass…

Krydderpakke

Jeg sendte ny mail til Krydderia angående emballering – og de beklaget igjen sine rutiner, men takket for tilbakemelding. Imidlertid hadde de ikke tidligere fått klage på pakkingen av varene. Er jeg bare kravstor?

Krydder

Uansett, forsendelsen var spennende nok – om ikke helt identisk med min første bestilling. Så det nye året kan jeg bruke til å eksperimentere med nye smaker. Samtidig vil jeg også komme med artikler om forskjellige krydder, deres historie og bruk.

logo_krydderia

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..