Krydderias Murghi kryddermiks

Som tidligere nevnt har jeg fått en del krydder og kryddermikser fra Krydderia.no til utprøving. Denne gangen har jeg prøvd Murghi kryddermiks. Dette er en ferdig miks liknende taco-krydderne man er vant til fra dagligvarebutikken. Litt må man tilsette selv, som kylling, løk, yogurt, hvitløk- og ingefærpasta og frisk koriander. Hvitløkspasta og ingefærpasta var rimelig fraværende i mine kjøkkenskap, men jeg brukte et fint microplane rivjern og rev fersk hvitløk og fersk ingefær.

Murghi

Jeg fulgte bare henvisningen på pakken, men bommet litegrann da jeg ikke tenkte meg helt om med mengden kjøtt. Kryddermiksen var beregnet på 6-8 personer, men siden vi bare var 4 brukte jeg ikke så mye kylling som ble beskrevet. Og når man da har i hele kryddermengden ble det litt i sterkeste laget for enkelte… Mann og 17-åring drakk melk ved siden av middagen… Selv syns jeg det smakte godt, men så liker jeg litt sterkere mat enn de to. Eldstemann kom på helgevisitt og fikk oppvarmede rester. Hans kommentar var at kinamaten på Klepp var sterkere. Og siden pakken med kryddermiks inneholdt to poser, fikk han med seg den siste hjem.

Kryddermiksen inneholder følgende: Rød chili, salt, Koriander, karve, maisstivelse, ingefær, hvitløk, kardemomme, gurkemeie, kanel, nellik, muskat, muskatblomme, kiseldioksid (antiklumpemiddel) og murghi-aroma.

Spennende smak som kan anbefales dersom du liker sterk mat.

 

Innlegget er skrevet for Krydderia, men med egne vurderinger.

Krydderia.no

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..