Garam masalakrydret kylling

Av og til er det greit med en middag som går fort. Av og til når man har hatt en lang dag på jobb. Av og til når man skal lage middag bare til seg selv fordi mann og sønn skal på årsmøte – eller jobb – eller fisketur.  En slik dag hadde jeg her om dagen. Og slike dager går det ofte i en eller annen form for wok. Jeg kunne spist wokede grønnsaker annenhver dag.

Garam-masalakylling

Denne dagen passet det fint å teste ut garam-masala fra Krydderia. Jeg splittet en kyllingfilét , brettet den ut og gned inn godt med garam masala og litt salt. Kyllingen ble stekt i smør/olje mens grønnsakene ble raskt woket i en gryte for enkelhets skyld. Poden på 17 syns det minnet om julegrøt… Garam masala inneholder en mengde forskjellige krydder, deriblant kanel – og det var kanellukten som gjorde seg gjeldende på kjøkkenet. Grønnsakene ble smakssatt med Tamari soyasaus – som er hvetefri.

Så når grillsesongen starter skal garam masala utprøves som marinade.

Krydderia.no

2 responses to “Garam masalakrydret kylling

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..