Konfirmantfigur med bunad

Denne figuren ble laget til min nieses konfirmasjon i 2005. Jeg hadde da brodert Jelsabunad til henne, så hva var vel da mer naturlig enn å lage en kakekonfirmant av marsipan ikledd samme bunad? Alt er laget for hånd, bunaden er malt med Wilton gelefarger som er iblandet litt hvit for å få dem dekkende.

Forkle, sjal og veske.

Selve kaken glemte jeg å ta bilde av, men den var en helt vanlig marsipankake, fylt med jordbær om jeg husker rett… Yndlingssyltetøyet til konfirmanten.

Som liten kom hun til følgende konklusjon: «Det er igrunnen flaks at yndlingstante har giftet seg med yndlingsonkel…» Jeg er inngiftet tante… Og det må også sies at jeg passet henne da hun var liten og moren tok etterutdanning. Så hun titulerte oss senere for moro som fosterforeldre og seg selv som hittebarn… 🙂

4 responses to “Konfirmantfigur med bunad

  1. Helt utrulig lekkert 🙂 Jeg må bare spørre hva du bruker når du tegner på detaljene dine? Skjønner at gelefarge er å foretrekke hvertfall siden den sikkert ikke renner ut slik som vanlig konditorfarge 🙂

    • Takk for skryt!
      Jeg bruker gelefarger som iblandes bittelitt hvit farge. Da blir den mer dekkende. Og så maler jeg med en tynn, tynn pensel.

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..