Kaker til begravelse

Min svigerfar døde brått og ble begravet fredag 20 april. Jeg skulle lage to marsipankaker til minnestunden og grublet mye over hvordan jeg skulle pynte dem. Det føltes feil å pynte dem som vanlige festkaker… Det ble helt enkel pynt av icing som bare ble sprøytet i snirkler over hele kaken. Ved servering ble det lagt en mørkerød levende rose tvers over hele kaken, men det har jeg dessverre ikke bilde av.

Fred over svigerfars minne, han er dypt savnet..

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..