Look-a-like potetmos

Poteter har aldri vært min livrett. Når jeg nevner jeg ikke liker poteter, får jeg rare blikk og spørsmål om jeg ikke er norsk… Blond og blåøyd som jeg dog er. Og når andre skal gjøre det fint og servere mandelpoteter, sliter jeg. De kan jeg hvertfall ikke like. Potetmos har vel til nøden gått an, men da av den hjemmelagede typen. Helt til jeg fant tipset om blomkålpuré. Da måtte til og med minsten på 15 innrømme at det faktisk ikke smakte så ille (og han er vanskelig i matveien..).

Det gjøres så enkelt at blomkål kokes godt mør sammen med hakket hvitløk. Jeg har ingen mengdeangivelse, da det lages på slump og smakes til.  Hell av kokevannet og ha oppi en god klatt smør. La den smelte og mos det deretter med en stavmikser rett i gryta. Spe med fløte til passe konsistens og smak til med salt og pepper.

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..