[kjøkkentjeneste]s browniecupcakes

Jeg falt for fristelsen i dag da jeg kikket innom [kjøkkentjeneste] og leste innlegget om browniemuffins med kaffekrem. De så ustyrtelig gode ut, så da 15-åringen kom hjem fra skole satte han i gang bakingen. Han fikk seg en ekstra sykkeltur for å få kjøpt melis riktignok, men det tror jeg han syns turen var verdt. Vi brukte ikke opp all glasuren, så resten havner på brødskiva i kveld tenker jeg…

Jeg brukte doble muffinsformer i mangel av muffinsbrett til små muffins (cupcakes..) Oppskriften finner du hvis du klikker på ordet ‘browniemuffins’ ovenfor i teksten. Det eneste jeg ikke har gjort likt, er å bytte ut hvetemel med spelt, og vaniljesukker med malt vanilje. Og så har jeg sikkert ikke vært like raus med melisen…

PS. De smakte fortreffelig godt… 🙂

2 responses to “[kjøkkentjeneste]s browniecupcakes

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..