Test av lavkarbo-brødmiks

Når man jobber i helsekostbransjen, er det en fordel å vite litt hva en selger. Lavkarbo er i vinden for tiden, og nå begynner bakemiksene å dukke opp. Jeg har bakt og smakt brødmiksen fra Funksjonell Mat. En enkel og grei miks, som blandes med vann og stekes en times tid i medfølgende form.

Brødet består bl.a av diverse frø, fiber, erteprotein og eggepulver. Og det smakte faktisk hverken den typiske egge- eller frøsmaken som lavkarbobrød mange ganger har. Egentlig smakte det brød… 🙂 Så det kan trygt anbefales om du har valgt bort karbohydratene. I tillegg er det glutenfritt, slik at de med glutenintoleranse endelig har en brødmiks som ikke bare består av mais- og rismel.

Brødmiksen kan enten kjøpes i helsekostbutikker eller direkte fra Funksjonell Mat.

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..