Sunn og god sjokoladefromasje

Denne oppskriften har jeg rett og slett hentet hos Smak av himmel. Jeg følger denne bloggerens instagramprofil og ble fristet av den enkle og ikke minst sunne varianten av sjokolademousse. I og med jeg lenker tilbake håper jeg det er i orden å spre oppskriften på denne måten.

Sjokolademousse

Til to porsjoner trenger du:

  • 1,5 moden banan
  • 1 moden avokado
  • 1 ss honning
  • 2 ss nøttesmør (jeg brukte rett og slett økologisk peanøttsmør)
  • 2 ss kakaopulver ( jeg brukte råkakao)

Bland alt i blender, eller med stavmikser som jeg gjorde, til en smidig moussekonsistens. Om du syns den er for tykk, kan du spe med litt melk, eller kanskje med en kaffeskvett? Det skal jeg prøve neste gang. Smak evt til med mer honning og/eller kakao.

Settes i kjøleskap en stund før den nytes.

Sjokolademousse

4 responses to “Sunn og god sjokoladefromasje

  1. Høres ut som det kan passe til meg som skal holde meg til den sunne linje.. Den ser riktig så snadder ut! Nam, nam.. Ha en fin uke!

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..