Min sønns konfirmasjonskake

Denne ble laget da min sønn var konfirmant i fjor. Han valgte konfirmasjon i Frelsesarmeen, og var eneste konfirmant. En konfirmant med meningers mot med andre ord.

Ikke den beste billedkomposisjonen, men bildet ble tatt i all hast før den var helt ferdig… Det mangler ennå en kremkant nede langs kanten.

Konfirmanten har vært en legobygger siden han var liten. Alt av lego han har kjøpt og fått opp gjennom årene har stort sett vært anleggskjøretøy. Star Wars og Harry Potter lego har ikke interessert ham. Jo større kjøretøy, dess bedre, og gjerne motoriserte i tillegg. Derfor den orginale vrien på kakepynten, lego og lastebil… Grusen i lasteplanet er perlesukker som er farget med svart farge fra Wilton.

Bordpynt, lys og servietter gikk i lyseblå, mørkeblå og hvit. Så kvelden før konfirmasjonsdagen strødde jeg blå og hvite legoklosser langs midten av festbordet. Dette visste han ikke noe om… Men de som hadde det kjekkest i selskapet, var onklene. De bygget katapulter og skjøt legoklosser langs bordet… Onkler fra midten av 30-årsalderen og oppover… 😉

Sukkerbrødet er laget av spelt og det finner du oppskrift på her. Der finner du også enkel forklaring på deling og fylling av kaker.

Figuren og blomstene er laget av marsipan som er farget med fargepasta fra Wilton.

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..