Bordstabelbakkels i lange baner

Bakingen av bordstabelbakkelsene blir alltid utsatt siden jeg pleier å lage dobbel porsjon. Min svigerinne og jeg bytter kaker – hun får bordstabelbakkels og jeg får ferdig kransekake. I tillegg har mine to eldste sønner funnet ut at de skulle forlate redet nå i det siste, mellomste flyttet for en måned siden og eldstemann flytter før jul, og de må jo få mors julekaker..

Derfor fant jeg ut at jeg bare burde få gjort det, så er resten av bakingen ren plankekjøring. 200 bordstabelbakkels ble det til slutt, og oppskriften finner du i mitt tidligere innlegg.

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..