Energibombe til frokost.

I alle år har jeg slitt i mørketiden. Jeg kan omtrent gå i dvale, så jeg er glad jeg ikke bor nordpå og ikke har ordentlig dagslys om vinteren. På kjøkkenet har jeg en spesialpære som er en variant av Daylight-lampene, og den har hjulpet litt.

Men nå i høst har jeg begynt med en shot Multi Greens hver morgen, og den har jaggu gitt resultater. Jeg var delvis sjokkert av meg selv en kveld jeg plutselig tok meg i å vaske vinduer og gardiner… En kveld..!! Og jeg våkner raskt om morgenen og fungerer, tidligere var jeg bare tilstede til langt utpå formiddagen… I følge min mann er jeg visstnok direkte plagsom om morgenen, for skravla står ikke stille… 😉

Multi Greens er proppfull av næringsstoffer og virker basedannende på kroppen. Vårt kosthold av i dag gjør at vi forskyver syre-basebalansen i kroppen. Da kan greens være med og få ting på rett kjøl igjen. Multi Greens er bra for fordøyelsen, for ledd og for hud – som jeg også har merket meg.

Greens kan tilsettes i smoothies, blandes i vann eller annen drikke, helst ikke appelsinjuice. Jeg har funnet den ultimate måten å blande den på, i Tropicana eplejuice og med en melkeskummer. Da smaker den fortreffelig. For det er ikke til å stikke under en stol at den smaker helt forferdelig blandet med bare vann…

Så om du skal gjøre en investering i helsa di, så kjøp deg en slik boks.

OBS: Dette innlegget er ikke sponset.

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..