Rotete kjøkken?

Jeg er en rotekopp av rang når jeg baker. Ting blir stablet overalt på benk og bord, så her tenkte jeg å vise litt hvordan det kan se ut…

Jeg hadde endel fløte som måtte brukes opp, etter å ha feilberegnet fløtemengde til to marsipankaker til en begravelse. Hodet har ikke vært helt på plass i det siste… Fløterestene ble brukt til en daimkake, en osteiskake og en selvkomponert Philadelphia-sjokoladeis. Resultatet av isen vil komme i et senere innlegg. I tillegg laget jeg en marengsbunn da jeg sto igjen med litt ekstra eggehviter..

Er jeg alene om å rote over omtrent hele kjøkkenet?

 

4 responses to “Rotete kjøkken?

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..