Pepperkakegravemaskin

Denne skal ikke jeg ta æren av, jeg har ikke gjort annet enn å kjøpe inn Nonstop. Det er min sønns verk dette her, riktignok har han kjøpt deigen ferdig, men resten er hans kreasjon. Og denne finnes det bare én av. Han har skåret ut eget mønster i papp, tilpasset delene og limt dem sammen. Så har han skåret prototypen fra hverandre og brukt pappdelene søm mal.

Pepperkakegravemaskin

Deigen ble kjevlet ut rett på silikonmatter og stekt, deretter ble delene skåret ut i den nystekte kaken. Et par dagers ekstra tørke på delene før de ble limt sammen med knekk. Så fikk kreasjonen enda noen dagers hvile før den ble dekorert med icing og Nonstop. Blinklyset på taket er av en avkuttet slikkepinne – og hydraulikken til skuffen er av en lakrisstang.

 

Pepperkakegravemaskin

Som den maskinfører han er, var det ikke noe annet som trigget fantasien når et pepperkakebyggverk skulle lages. Og type gravemaskin? En Brøyt.. Og jeg har fått lov å legge den ut her.

Pepperkakegravemaskin

 

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..