Oopsieburger

Innenfor lavkarbomat finnes noe som kalles oopsies. Veldig enkelt å lage og kan tydeligvis brukes til det meste. Med karbokutt i heimen – noen mer og noen mindre – må det brukes litt fantasi når savn etter enkelte matretter melder seg. Slik som hamburger. En burger uten brød er bare en stor kjøttkake. Hevder noen. Dermed måtte hu mor google alternativer. Og en ting er sikkert – det finnes mye merkelig der ute. Spesielt på forumer. Oopsiene ble dobbeltsjekket og trippelsjekket på utenlandske blogger og matsider før jeg testet dem ut. Så de kan jeg trygt anbefale.

Oopsieburger

Til 6-10 stk trenger du:

  • 3 egg
  • 100 g kremost
  • 1/2 ts fiberhusk
  • 1/2 ts bakepulver
  • litt salt

Skill eggene og pisk hvitene stive med litt salt. Bland eggeplommer og kremost godt og ha i fiberhusk. Vend inn hvitene. Dette blir en slags røre som du setter med skje på bakepapirkledte stekeplater. Ha litt god avstand mellom dem. Strø sesamfrø på halvdelen. Stek på 180 grader i 5-10 minutter.

Til burger legger du to og to sammen med det du måtte ønske av fyll imellom.

Oopsies

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..