Kake for anleggsarbeidere

«Du mamma, kan du laga ei kaga te fredag, då he eg siste dag på jobb» – spurte yngstemann i begynnelsen av oktober. Og mamma svarer selvsagt ja. Ny jobb var i boks og han fikk plutselig slutte 14 dager før tiden.

«Helst med gravemaskin på – i marsipan…» Oj! Da kunne jeg ikke ta en lettvint løsning og kjøpe en gravemaskin. Jaja, onsdags kvelden gikk til farging og modellering, med sønnen som veileder til hvordan gravemaskinen skulle se ut. Ikke til å forundre seg over at han ble gravemaskinfører, han var ikke gamle karen da han var i ekstase over faren i gravemaskinen på jordet og vi ikke forsto hva ordet «gramming» skulle bety…

Kaken er et helt ordinært sukkerbrød fylt med bringebærsyltetøy og krem, dekket med marsipan og pyntet med marsipanfigurer. Armen på gravemaskinen er forsterket med spaghetti, og grusen som gravemaskinen står i er kakaoglaserte hampfrø. Og de fleste ser vel kanskje hvilket firma han gikk fra…

Gravemaskinkake

Flere bilder vil komme etterhvert.

 

 

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..