Improvisert wok

Idag skulle middagen være enkel, da det var endel som skulle gjøres i heimen. I slike tilfeller er det kjapt å ty til den omtrent mest kjente kokken, nemlig Toro. Det er sjelden slik mat blir laget, først og fremst fordi jeg liker å vite hva maten inneholder, men også fordi jeg ikke tåler hvete. Vel, minsten på 15 hadde valgt seg en pastagryte da han var innom butikken, pasta kan jeg da ikke ha selv… Jaja, fantasien er en god kokk, så jeg rotet litt inni kjøleskapet og fant ingredienser til en enkel wok til meg selv. Utgangspunktet for hele middagen var en pose frossent kjøtt av ukjent betegnelse, som viste seg å være biter av flatbiff da det var opptint.

Kjøttet ble raskt brunet, og mesteparten gikk i pastagryten. Imens kjøttet stekte, strimlet jeg en halv løk, en kvart paprika, en gulrot og litt kinakål. Dette hadde jeg oppi pannen og surret det lett gyllent. Deretter hadde jeg oppi et par spiseskjeer Tamari Soyasaus, og et par spiseskjeer Sweet Chilisauce. Så hadde jeg kjøttbitene tilbake i pannen for å varme dem igjen. Dette hadde jeg da sammen med kokt perlespelt. Så enkelt, og så godt.

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..