Da har jeg også funnet fram til iHerb

Etter å ha lest utallige blogger hvor den amerikanske nettbutikken iHerb blir lovpriset både opp og ned og i mente, fant jeg ut at jeg skulle prøve meg med en bestilling derfra. iHerb har mengder av matvarer, hudpleieprodukter og kosttilskudd.

Som jeg tidligere har nevnt i mitt innlegg om revmatisme og kosthold, er gelatin kuttet ut av kostholdet i heimen da det er basert på svinesvor. Hos iHerb fant jeg gelatin laget av storfe, til stor jubel. Så det ble bestilt, og i tillegg bestilte jeg en stor pose på over et kilo med xylitol til ca 69 kroner. Her har jeg betalt nesten 100 kroner for en liten boks på 200 gram… Xylitolen er naturlig fremstilt av mais, og smaker ikke kaldt slik som Sukrin gjør.

Så lenge man holder seg under tollgrensa på 200 kroner når man handler, er det ingen toll på produktene. Og er du under en viss vekt, blir frakten også billigere. Der bommet jo såklart jeg da… Varene ble bestilt søndag, mandag fikk jeg ordrebekreftelse og i dag, onsdag, var pakken kommet da jeg kom fra jobb. Det er kjapp levering!

Om du har lyst å prøve iHerb du også, kan du gå inn på http://www.iherb.com/. Og ved første gangs kjøp kan du bruke denne koden og få en rabatt på 5 dollar: ZAY429 Vær bare litt obs hvis du tenker på å handle kosttilskudd. Det er enkelte som ikke er lovlige i Norge, og da går pakken din rett i retur.

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..