Ferdig med julebaksten!

Da er baksten ferdig, og jeg har lovet meg selv at til neste år skal jeg være tidligere ute. Men nå har november og halve desember forsvunnet i vasking og flytting for våre to sønner i år… Det skjer jo ikke akkurat hvert år.

Så endelig er de siste kakene i boks, krumkakene ble stekt utover sene kvelden. Det er vel de kjedeligste kakene å lage siden en må steke dem en og en. Og jeg får så uhorvelig mange fler av røra enn når min mann steker… Merkelig..

Oppskriften finner du  her i mitt tidligere innlegg.

Av en røre basert på 4 egg, fikk jeg nesten 60 krumkaker. Til neste år tror jeg det holder med halvdelen…

Denne gangen har jeg rullet kakene rundt en form som min mann laget til meg for mange år siden.

5 responses to “Ferdig med julebaksten!

 1. Krumkaker er de første kakene jeg lager, og her lages det mye. Vi er jo mange her og krumkaker med krem og hjemmelaget syltetøy er nydelig godt i julen…

  Gleder meg til en meget spesiell gave i morgen, og vil ønske deg og dine en riktig god jul og et godt nyttår..
  Varm juleklem i fra nord..

 2. Heisann Anne-Lise 🙂

  Tusen takk for din vakre kommentar inne på min blogg, det setter jeg stor pris på 🙂

  Og der kom jeg på at krumkakene som jeg planla å steke idag, nok må vente.. Det ble en del annet jeg måtte gjøre utover ettermiddagen og kvelden, men jeg får se om jeg ikke kan få til noe i morgen 🙂

  Ha en god og fredfull jul 🙂

 3. Heisann igjen 🙂

  Jeg ble sittende og lese igjennom mange av dine innlegg og jeg ble mektig imponert over dine matkunstner! Jeg leser til det begynner å rumle i magen og jeg kjenner munnen fylles med vann! Du er virkelig flink til å presentere dine matoppskrifter på en måte som får det til å se meget lekkert og vakker ut 🙂

  Jeg vil gjerne legge deg til på min blogg som en av de bloggene jeg leser slik at jeg kan følge deg, dersom det er greit for deg 🙂

  Ha en riktig god romjul Anne-Lise 🙂

  H

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..