Ukens utfordring – vafler, lapper etc

I anledning vaffeldagen den 25 mars, har Matbloggsentralen utfordret medlemmene til å lage vaffel- og lappebidrag. Vaflene mine har vært med i utfordring tidligere, så denne gangen har jeg en annen god gammel oppskrift. Stavangerlapper – og oppskriften er fra min manns farmor. Disse steker jeg på takke, og om sommeren tar jeg takka med meg ut på terrassen og står der og steker.

Slik lages de:

  • 4 dl sukker
  • 4 egg
  • 12 dl fin spelt (opprinnelig hvetemel)
  • 4 ss smeltet smør
  • 8 dl kulturmelk
  • 4 ts natron

Bland det tørre og tilsett det våte. La røren stå og svelle litt før du steker lapper enten i stekepanne eller på takke.

Server lappene med syltetøy og rømme eller smør og brunost.  Og enten du liker lapper eller bloggen min – eller begge deler, så setter jeg pris på en stemme fra deg under avstemmingen, fredag 23.03 kl.12:00 – søndag 25.03 kl.24:00. Stem da på bidrag nr: 51.

One response to “Ukens utfordring – vafler, lapper etc

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..