Fancy duppedingser?

Det er ikke alltid utstyret trenger å koste all verden. Jeg har det med å kjøpe ting enten bare fordi det var billig, eller for å se om det faktisk er like bra som en dyrere variant. Slik som denne porsjons-blenderen, smoothie-makeren, eller hva man skal kalle den… Bare 49,-, da kunne man jo ikke la vær liksom?

Men den gjorde jobben sin da, selv om den var billig. Og fordelen er jo å prøve ut funksjonen så kanskje man går for en dyrere variant ved en senere anledning, i stedet for å ergre seg over å ha kastet bort penger på noe helt unyttig… 😛

Her var det bare å fordele godsaker i porsjonsbegrene, skru på knivdelen og sette det hele sammen. Jeg har blandet vannmelon og nettmelon, to store skjeer gresk yoghurt, litt eplejuice, en skvis sitron og en halv måleskje med Steviosa i hvert beger.

Men det bråkte jo som om man skulle vekke døde… Hjelpeste meg…

Men smoothie ble det. Jeg rakk ikke å ta noe finere bilde før den var drukket opp..

One response to “Fancy duppedingser?

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..