Tovolo cupcake pen, like genial som Decomax?

Jeg var innom min lokale isenkrambutikk forleden dag. En butikk som har «alt». Den er uavhengig og uten kjedetilknytning, og leter man etter noe finner man det som regel der. De har alt fra potetskrellere, brødformer og cacasutstyr til skruer, drill og fiskestenger. Som regel finner man noe man ikke visste man trengte når man kikker innom… Hvilket jeg gjorde denne gangen også.

Øynene mine datt på en forvokst kakesprøyte, en tingest som, ifølge magebeltet rundt, kunne brukes til å blande muffinsrøren direkte i, for deretter å sprøyte den ut i formene uten klin og kliss. Den ble med meg hjem…

Det passet jo ganske bra, jeg hadde bestilling på «et brett» med gulrotcupcakes, så jeg fikk testet den ut med en gang. Nå var min røre betraktelig større enn det som gikk oppi pennen, den tar ca 12 vanlige muffins. Jeg lagde 48… Men det gikk greit å fylle på fra en større bolle med helletut. Og det var jo så mye enklere å fylle formene med denne enn med en skje, og mye lettere å hanskes med enn en sprøytepose. Denne kan du sette på lokket og sette klar uten at det tyter ut fra tuten. Den er gummiert og tettes helt mot lokket.

Så 48 cupcakes ble laget med betraktelig mindre kliss og klin enn tidligere…

Denne bildekrusellen krever javaskript.

2 responses to “Tovolo cupcake pen, like genial som Decomax?

  1. Smart sak, men jeg må innrømme at jeg er mer for engangs sprøyteposene, bruk og kast. Ja, ja jeg vet, ikke særlig miljøvennlig.

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..