Sursøt kyllingform

Denne oppskriften fikk jeg av min sønn som igjen hadde fått den av en kollega, som hadde fått den av en venn… Det er vel slik oppskriftene vandrer – om man ikke finner dem på verdensveven. Oppskriften er veldig enkel, få ingredienser å huske og ingen komplisert fremgangsmåte.

 

For å lage denne trenger du pr person:

  • 1 stor kyllingfilét (150-200 g)
  • 1 dl kremfløte
  • 1-1,5 dl sursøt chilisaus

Skjær kyllingen i strimler eller biter og fres dem i smør på stekepannen. Bland fløte og chilisaus i en ildfast form og ha kyllinbitene oppi. Sett det hele inn i komfyren på 200 grader i en times tid.

Server med ris eller bygg og en grønn salat. Jeg har i tillegg pappadums ved siden av. Og om du ser nøye etter har jeg en blanding av strimlet svinefilét og kyllingfilét etter ønske fra mine voksne sønner. Min mann var ikke hjemme for denne middagen, ellers hadde jeg bare brukt kylling.

2 responses to “Sursøt kyllingform

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..