Bli med i Tassimobrigaden

Hva er Tassimobrigaden? Det er en innsamlingsordning for kaffekapsler. De nye kapselmaskinene for kaffe skaper utvilsomt mye mer søppel. Dette har Bosch og Tassimo gjort noe med. Tassimo er foreløpig eneste norske søppel som er med i internasjonale TerraCycle. TerraCycle resirkulerer søppel over hele verden.

Tassimobrigaden samler inn brukte kapsler og folieemballasje og gir 10 poeng (10 øre) pr enhet man sender i retur. Disse poengene veksles inn i en pengedonasjon til en veldedig organisasjon. Det er gratis å melde seg inn, og man bestiller veldig enkelt en forhåndsbetalt fraktseddel til kapslene man har samlet. Det eneste kravet er at man må samle minst 100 kapsler/folieemballasje før de sendes inn.

Nå har jeg pakket mine to første esker med kapsler og emballasje. Og drikker kapselkaffe med litt bedre samvittighet…

Hva med deg? Meld deg inn i Tassimobrigaden du også, helt gratis.

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..