Cakepops av rester fra skuff og skap

Jeg har hatt en aldri så bitteliten opprydding og fant da en tørr sjokoladekake med peanøtt/sjokoladeglasur innerst i fryseskapet. I kjøkkenskapet fant jeg et enslig knust terteskjell og en krukke med smulete havrekjeks. Dette ble basis for cakepops i stedet for å kaste det. det er ikke bare middagsmat som kan lages av rester…

Alt dette ble smuldret godt opp. I kjøleskapet hadde jeg en skvett kokosmelk som havnet oppi smuleblandingen sammen med litt sterk kaffe.  Massen ble knadd godt sammen og trillet til kuler som jeg satte i fryseren – og omtrent glemte bort… Da pinnene skulle settes i var de stivfrosne. Etter en halvtimes tid på kjøkkenbenken var de såpass at det gikk an å få stukket pinner i dem før de endte opp i fryseren igjen.

I dag, endelig, hadde jeg tid nok til overs til å få dekket dem med sjokoladeglasur. Så nå er de på ny i fryseren til en dag det passer med en liten godbit til kaffen…

Det går fint an å bruke fantasien når man baker, bare prøv du også. 🙂

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..