Ferdig med de sju slaga

Da har jeg totalt sju sorter julekaker ferdig, glad for alt som er gjort. I dag har jeg fått laget den sorten som er den verste, bordstabelbakkels, og for et par dager siden var jeg ferdig med sirupssnippene.  Men jeg tror ikke det stopper med det. Her må også bakes kakemenn og kransekakestenger.

Julekaker

Men om jeg har kommet langt med julebaksten, står det desto verre til med gaveinnkjøpene… Der har jeg bare noen få ferdige foreløpig. Satser på et maratonløp i morgen.

Julekaker

Jeg har forresten brukt norsk smør i alle julekakene, det franske – som skal være etter Tines oppskrift – inneholder for mye rester av melk og er etter min smak ubrukelig til småkaker. Poden på 17 var med meg på handletur forleden dag. Han benytter enhver anledning til å øvelseskjøre. Men da jeg tok med meg de 5 siste pakkene med Tine smør i butikken var han litt flau. «Ååh, mamma…» Jeg måtte tenke på andre kunder som kanskje også ville ha smør, fikk jeg beskjed om. Men de må jo bare være tidligere ute da. 🙂

2 responses to “Ferdig med de sju slaga

  1. Jeg synes også det franske smøret oppfører seg helt annerledes! Skulle brune noe smør til cookies (http://www.ambitiouskitchen.com/2012/09/nutella-stuffed-brown-butter-sea-salt-chocolate-chip-cookies-my-favorite-cookie-ever/ AMAZING! Jeg lagde dem uten nutella i midten, fortsatt himmelske!) men ja, og det går nesten ikke an med det usle franske smøret. Jeg liker å konspirere om at Tine undergraver det franske smøret med vilje.

    Det snør her inne! Wheee!! Og så flink du er som er ferdig allerede!

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..