Cakepops med et hint av skogsbær

Jeg skal lage cakepops til et bryllup hvor brudgommen har hatt en forkjærlighet for surmelkskake siden han var liten gutt. Så hvorfor ikke kombinere hans kakepasjon med popsene? Men da er det ikke dumt å teste det ut før den store dagen.

Cakepops av surmelkskake

Jeg tok utgangspunkt i den halvdelen av surmelkskaken med biola som jeg hadde fryst ned uten glasur. Denne delte jeg i to igjen hvor jeg blandet den ene halvdelen med et 200 grams beger Philadelphia. Den andre kakedelen ble knadd sammen med Nugatti, enkelt og greit.

Cakepops av surmelkskake

Kuler ble trillet og satt i fryseren et kvarters tid, så ble pinnene stukket i med lim av smeltet Candy Melt. Av erfaring funker Candy Melt mye bedre enn vanlig kokesjokolade – særlig når man ikke tar seg tid til å temperere sjokoladen. Etter en runde til i fryseren ble kulene dyppet i smeltet Candy Melt og strødd med små strøsselkuler. Så ble de satt i kjøleskap. Noen få fikk stå på kjøkkenbenken for å se hvordan de blir etter et døgn i romstemperatur, popsene til bryllupet har nemlig en lang kjøretur foran seg.

Cakepops av surmelkskake

Smakskonklusjonen var at de med Philadelphia ble best med tanke på at kryddersmaken skulle komme frem, men mengde krydder må også økes når jeg baker kaken til den store dagen.

Cakepops av surmelkskake

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..