Multesmoothie

Multer er selvkonserverende omtrent og kan stå lenge i kjøleskapet. Og etter julehøytidelighetene var det en liten skål igjen med sukrede multer. Samtidig hadde jeg liggende bananer som formelig skrek etter å bli brukt. Brunflekkete og stygge å se til, men innsidenvar myk og søt. De kunne imidlertid ikke ligge lenger, så valget sto mellom å kaste dem eller bruke dem. En skvett juice etter at guttene hadde vært hjemme i julen fant jeg også. Smoothie ble derfor en liten hverdagsdessert.

Multesmoothie

Til 1 porsjon:

  • 1,5 overmoden banan
  • 3 ss sukrede multer
  • 3 ss vaniljekesam
  • 1-1,5 dl Tropicana mandarinjuice

Kjør alt i blender til en kremet konsistens. Spe med juice om du syns smoothien blir for tykk. Bruker du usukrede multer, tilsetter du litt søtt etter eget valg. Og du kan selvsagt bruke vanlig appelsinjuice eller eplejuice.

 

2 responses to “Multesmoothie

  1. Tilbaketråkk: Multesmoothie | Blopp.no·

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..