Ansatt hos meg selv

En ny epoke har begynt. Det har vært travle tider i det siste, derfor har det kanskje vært litt stille her på bloggen den siste uka. Travelt på jobb, travelt i hodet. Mye å tenke på de siste dagene, selv om det har vært mange tanker i forkant. Den 1 mars overtok jeg driften av Sunkostbutikken i Egersund. Min mor har eid den til nå, men hun pensjonerer seg i mai. Jeg har hatt mange tanker for og imot, litt skrekkblandede tanker om jeg kunne greie dette. Men det er jo i bunn og grunn ikke så mye annerledes enn det jeg har gjort til nå. Jeg har jobbet innen helsekost i over 15 år, så erfaringen er på plass. Håper jeg..

Butikken ligger godt plassert i gågaten, store vinduer som gir godt lys og ingen terskel som hindrer barnevogner, rullator eller rullestoler. Jeg kommer ikke til å drive noen aktiv reklame for meg selv, men viser heller noen bilder fra butikken.

Sunkost Egersund

Godt utvalg i forskjellig te

 

Sunkost Egersund

Noe for treningsentusiaste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sunkost Egersund

Glutenfritt og lavkarbo

 

Sunkost Egersund

Søtt uten sukker

Sunkost Egersund

Litt for våre alternative kunder

Sunkost Egersund

Et lite utvalg av krystaller

Sunkost Egersund

Og selvfølgelig litt av kampanjevarene i mars

Så hjertelig velkommen inn i butikken for de av dere lesere som holder til i nærheten!

 

2 responses to “Ansatt hos meg selv

  1. Gratulerer med egen butikk! Jeg er sikker på at det går så bra, for du har så mye kunnskap om dette og annet! Ingen tvil der nei.. Tror jeg må se innom butikken i Tromsø siden jeg ikke holder til på dine kanter! Ha en fin friuke, og håper været spiller på lag med deg!

    Klem i fra nord..

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..