Bloggpause med innlagt reklame

Sommeren nytes og med det dabber bloggingen litt av. Samtidig er det diverse prosjekter på gang i heimen slik at man ikke har tid til kreativ matlaging med tilhørende fotografering. Litt vil det nok dryppe inn av innlegg, men det kan gå litt tid mellom innleggene.

Så har det seg slik at jeg har en niese på 11 år som har oppdaget bloggverdenen. Hun setter sin tante høyt og har kalt sin blogg for Matbitenblogg. Her driver hun og samler interessante oppskrifter hun finner rundt på internett – slik vi gamle i sin tid klippet ut oppskrifter fra ukebladene. Jeg har sagt hun ikke må klippe og lime innlegg fra private blogger, men hun holder seg til oppskrifter fra informasjonssider som Frukt.no, Tine.no etc.

Jeg har lovet å reklamere litt for henne her hos meg, så ta gjerne en titt innom siden hennes. Headeren hennes har jeg laget, hvor min farmors kokebok danner midtpunkt. Min farmor var min nieses oldemor, men hun døde flere år før hun ble født.

 

Så håper jeg hun blir inspirert av oppskriftene hun finner og prøver seg ut på kjøkkenet hjemme hos sin mamma og pappa. Og at hun da utvikler bloggen mer til sin egen, med egenskrevne innlegg og egne foto.

Edit: Martine har valgt å legge ned bloggen. Kanskje hun en gang i fremtiden finner ut at hun vil prøve seg på ny.

 

3 responses to “Bloggpause med innlagt reklame

  1. Tilbaketråkk: Bloggpause med innlagt reklame | Blopp.no·

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..