Heldigvis at det er sommer og fint vær

…når kjøkkenet befinner seg i ymse esker og kasser. Når man må lage middag på grillen og har én enkelt kokeplate til rådighet. Når stue og garasje er full av papp, plast og deler til skap og skuffer. Ja du har gjettet riktig. Kjøkkenet er under fornying. Alt ble revet ut. Sigdal-kjøkkenet fra 2000 blir nå skiftet ut med IKEA-kjøkken. Samtidig blir det omkalfatret slik at det blir en lang og god arbeidsbenk. Når man er to som liker å kokkelere er det ikke greit å stå og skubbe albuer under arbeidet. Det slipper vi nå. Men det tar tid å få alt ferdig. Benkeplate var det lang leveringstid på hos Montér – siden vi denne gangen har valgt heltre. Og om ikke det var nok, så blir den levert samme dag som min mann drar på en måneds behandlingsreise. En ekstra måned uten vask, komfyr og benk. Men-men, man klarer vel det og. Bare jeg får ryddet inn alt rot i skapene, så skal jeg vel alltids få vasket opp i en balje.

Her er en liten sniktitt: Og jeg er ennå i sjokk over husbondens tapetvalg… Det er sikkert damen i malebutikken også.  Ekstra vaskbar var den også – tilfeldigvis.

Kjøkken

 

Og når man har lyst på litt annet enn tørr brødskive, går det utmerket å koke grøt på en enkel kokeplate ute på terrassen.  Forøvrig er det polentagrøt i gryten.

Polentagrøt

 

Ha en fortsatt fin sommer!

 

3 responses to “Heldigvis at det er sommer og fint vær

  1. Tilbaketråkk: Heldigvis at det er sommer og fint vær | Blopp.no·

  2. Hvor spennende med nytt kjøkken. Skjønner sjokket med tapetvalget, men tror det blir flott likevel når alt er på plass.. Om du har microbølgeovn i bruk, så kan til nød Fjordland brukes.. Drar i morgen på ferie og kommer hjem i august.. Nyte litt mer sommer og sol.. Ha en fin sommer!

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..