Goodiebag fra Tine

Det lønner seg å være medlem av Matbloggsentralen, og i tillegg kikke innom jevnlig. I forbindelse med sitt innlegg om Tines ostekakekonkurranse ble det lokket med en goodiebag fra Tine til de 20 første som kommenterte innlegget. Da var jeg så heldig å bli en av de første 20. Så tusen takk til Tine for den flotte gaven – selv om jeg ble vekket av det ringte på døra klokka 08 i morges…

Og det var ingen liten gave heller.

 

Pakken inneholdt følgende:

 • 6 pakker kjeks
 • kakeform
 • slikkepott
 • 2 beger kremost
 • smør
 • eplegelé
 • vaniljekrem
 • kesam vanilje
 • 2 pakker kremfløte
 • strøssel
 • muffinsformer
 • og selvfølgelig brosjyrer

Takk til matbloggsentralen for deres engasjement for alle oss bloggere.

2 responses to “Goodiebag fra Tine

 1. Jeg gleder meg så mye til å få min også! Dessverre får jeg den ikke før neste uke da jeg ikke bor i Norge, men det er superdeilig å se hva jeg faktisk får! (minus fløten, for den hadde min mor brukt opp pga dato:D) Nå gleder jeg med bare enda mer…

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..