Det året jeg fylte femti…

…det var det året Norge stoppet opp, og attpåtil på fredag den trettende. Et år som vil huskes i lange tider, og hvor vi ikke vet svar på alle spørsmål før i ettertid. Vi holder oss hjemme med oss selv, veldig viktig med en mann i risikogruppen. Jeg går på jobb som vanlig, og kundene er helt utrolige til å holde avstand og ta hensyn.

Dagen var ikke tenkt som en stor festdag, planen var bare å samle familien. Det ble også gjort, men kun kjernefamilien. Tre sønner og en kjæreste i tillegg til mann og meg. Da ble grillsesongen startet.

Ikke trang jeg å stå for den store kakebaksten heller, jeg hadde bakst på lur i fryseren. En sitronosteiskake med Bixitkjeks i bunn og en hvit konfektkake. Klikk på bildene under for å komme til oppskriften.

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..