Hurtigmat kan også bety micromat…

Etter en lang dag på jobb er det ikke så fristende å lage til noe veldig avansert middag. Denne dagen hadde mann og sønn stekt seg hamburgere på grillen, og vært så omtenksomme at de hadde stekt to til meg også. Jeg sluttet på jobb et par timer etter at mannen min hadde dratt til sin jobb.

Burgerne fikk seg en omgang i microbølgeovnen mens jeg smurte en grov speltbrødskive med hvitløkssmør. Brødskiven fikk seg også en omgang i micro’en, og til slutt lesset jeg på med oppskåret salat, tomat, agurk og sukkererter. Mettende, sundt og raskt måltid.

Det går an å gjøre det helt enkelt i blant…

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..