Enkel nachos

Fredag er taco-dag mange steder, av en eller annen grunn. Har du noen gang sett noen spise elegant av et tacoskjell? Ikke jeg heller. Og tortillaen her til lands er hvetebasert, så det er utelukket i mitt kosthold. Nachos er en annen variant, og det finnes sikker mange forskjellige måter å lage det også på. Og det heter seg jo at en mexicaner ikke ville kjent igjen disse rettene inspirert av det mexicanske kjøkken.

Nachos

Min variant av nachos er såre enkel. Og denne gangen er den smaksatt med en ny økologisk kryddermix fra Soma Nordic som jeg var så heldig å få. Kryddermixen er uten natriumglutamat og er ikke bestrålt.

Jeg oppgir ikke eksakte mengder, det avhenger både av sult og tilbehør.

  • KJøttdeig eller karbonadedeig.
  • Tacokrydder fra Soma
  • Nachoschips, evt søtpotetchips om du går for en lavkarbovariant
  • revet ost

Stek kjøttdeigen og smak til med krydder. Tilsett evt litt vann på slutten. Fordel nachoschips i en ildfast form eller på en tallerken som tåler å stå i stekeovn. Fordel kjøttdeigen over og topp med revet ost. Gratineres i stekeovnen til osten er smeltet og har begynt å ta litt farge.

Serveres med rømme, blandet salat av eget valg, guacamole og salsa. Vel bekomme!

Tacokrydderet var veldig godt på smak, men kokken kunne nok brukt litt mer denne gangen. Kjøttdeig var stekt opp på forhånd og min mann hadde spist før jeg og minste sønn kom fra jobb. Men utrolig enkel mat å lage i flere vendinger, passende når man jobber til forskjellige tider.

Nachos

 

 

Innlegget er ikke sponset, men skrevet ut fra egeninteresse. Krydderglasset fikk jeg på forespørsel via jobb.

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..