Smakebiten i andre media

Det er jo litt gøyalt når andre media finner mine oppskrifter og spør om å få bruke dem/linke til min side. Først ble jeg spurt av KK om de kunne låne oppskrift og bilde på blodpudding da de holdt på med en sak om næringsinnhold og at blodpuddingen spås å komme til heder og verdighet igjen.

Artikkelen i KK kan du finne ved å klikke på bildet:

KK-blodpudding

Så oppdaget jeg trafikk fra Nugatti.no – og i etterkant kommer en mail der de håper å kunne linke til min oppskrift på havreruter med nougat, hvor jeg som regel bruker nugatti som topping. Helt greit det.

Flere linker til nugattioppskrifter finner du ved å klikke på bildet:

Nugatti

 

 

 

2 responses to “Smakebiten i andre media

  1. Moro! Blodpuddingen, jeg husker den. Veldig, veldig god og den tradisjonen burde man ta opp igjen altså. Har oppskrift på den min mor pleide å lage, men så hvor finner man blodet?

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..