Enkel feiring av 18-årsdag

Minstemann har fylt 18. Så nå har jeg bare voksne barn… En merkelig tanke. Hvor ble årene av? På selve dagen var han bortreist – halve landet av gårde for å ta sertifikatet på intensivkurs. Billigere enn lokalt, selv om det var med hybel.

Vel hjemme skulle vi ha litt stas med kaffe og kaker, men så viste det seg at ingen hadde mulighet å komme… Kun farmor var ledig. Så med foreldre og storebrødre (som ble akterutseilt med lappen) ble det litt selskap likevel.

Og ingen skal komme å si at poden er kravstor i kakeveien. Ordinære og vel utprøvde kaker var det han ønsket seg. Daimkake med marengsbunn og «kake med gul krem» – suksesskake. I tillegg hadde jeg ryddet litt i fryseren og satt sammen en kombinasjon av sitronmuffins med honningfrosting.

18-årsdag

Bunnen til daimkaken bør lages med bare 3 eggehviter, da min med 4 ble altfor stor for kakeringen på 24. Jeg måtte skjære rundt kanten for å få den til å passe. Og utrolig nok har jeg visst ikke laget noe innlegg med suksesskake, den gamle klassikeren. Så det får komme etterhvert.

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..