50-årsdag

50 år, den rundeste dagen i livet – som en av guttene sa. En dag som jubilanten egentlig ikke ville feire, han ville bare «se om noen stakk innom» – som han selv sa. Siste uka begynte han å få kalde føtter da han ad omveier fikk høre at folk faktisk kom til å stikke innom. Men – eg tror han hadde en fin dag likevel. Gaver fikk han, og den som det ble snakket mest om var gaven fra meg. Fisking i Lofoten under skreifisket til neste år. Litt egotripp, for da får jeg en tur nordover jeg og, til stedet min mor vokste opp og jeg har vært flere ganger. Turene er i regi av XXLofoten som driver eventbyrå i Svolvær.

Kakeønsket hans var en kake jeg egentlig lager sjelden, litt fordi det er litt jobb med pisking av marengsen den skal dekkes med. Jeg har blogget den tidligere og innlegget med trinn for trinnbilder finner du her: Festkake med jordbær og mint

Andre kaker på menyen var sukkerfri suksesskake, vanlig fyrstekake og to som ikke er blogget ennå. Den ene er en kake svigermor som regel lager da den er veldig enkel og hun sier selv hun ikke er kreativ på kakefronten. En kake med hakkede nøtter og havregryn i bunnen, ostekrem over og pyntet med bær.

Den andre kaken heter Black Magic og oppskriften er fra Funksjonell Mat. En fantastisk kake, men mektig så det holder. Den kommer på bloggen om litt.

 

Bordet ble pyntet helt enkelt, med skruer, muttere, spiker, skiver og bor…

 

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..