Julebaksten er i gang

Vi skriver midten av november og det nærmer seg jul med stormskritt. Jeg liker å være tidlig ute med julebaksten for å slippe stresset i desember. Fem sorter deig er klar til utbaking, noen må ha et døgn i kjøleskap først. Og innimellom baking og oppvask har man kunnet sitte på terrassen med en kopp kaffe. Midt i november. I t-skjorte.

Julekakeingredienser

 

Lite julestemning foreløpig, men kanskje den kommer litt om litt med lukt av julekaker i heimen. Noen kaker blir bakt ut i dag, resten får vente et par dager. I morgen er det dags for lefsebaking hos svigermor.

Sortene jeg har startet med er disse: Sirupssnipper, pepperkaker, berlinerkranser, koriandernøtter og ingefærkaker. Alle er laget med fiberfin i deigen, men med vanlig sukker. Om du vil bruke sukrin går det helt fint.

Julekakedeig

Jeg setter stor pris på et par ord fra deg som leser.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..